Elis-Juliana Sheila Karel school

Sinds enkele jaren hebben Tamara en ik ons hart verpand aan de geweldige ABC-eilanden en dan speciaal Curacao en Bonaire. Op beide eilanden zijn we regelmatig te vinden en hebben gelukkig dan ook al wat vrienden mogen maken op Curacao.

Om deze reden zijn wij erg begaan met de lokale bevolking op het eiland. Samen met onze Antiliaanse vrienden hebben wij het bedacht dat wij de lokale bevolking graag wilden helpen en zeker in de huidige omstandigheden waardoor de mensen het alleen maar moeilijker hebben.

Zij hebben contact gezocht met een basisschool in Tera Cora en daar vernamen zij dat er dagelijks 50 kinderen op school eten omdat ze daar thuis geen mogelijkheden voor hebben. Door de maatregelen is dat dus weggevallen en hebben wij het idee dat we door voedselpakketten samen te stellen de kinderen en hun ouders in deze moeilijke periode kunnen ondersteunen.

Uiteraard begrijpen we dat er hier ook meer dan genoeg problemen zijn en vandaar ook de vraag als je wat kan missen graag, kun je het niet dan graag de boodschap delen zodat de mensen ter plekke zoveel mogelijk geholpen kunnen worden.

Stay Save